Ønsker du pris på ditt prosjekt?

Takk! Din melding er mottatt. Vi svarer ved første anledning!
Oops! Noe gikk galt. Prøv igjen senere
KONTAKT OSS

Vi strekker oss langt for å hjelpe våre kunder.

Hos oss får du alltid personlig kontakt, uforpliktende tilbud og tett oppfølging, uavhengig av hvor i landet du bor. Våre viktigste oppgaver som leverandør er å levere kvalitetsprodukter i henhold til avtale, tilgjengelighet, god dialog og i et tett samarbeid. Dette bidrar til trygghet og forutsigbarhet for deg.

Se våre produkter

Kontaktinformasjon

Bjerkreimsvegen 1351, 4387 Bjerkreim

Hva sier folk om
Glass og Montasje

Vi lever av fornøyde kunder og strekker oss langt for at du eller din bedrift skal bli fornøyd. Her er noen av våre tilbakemeldinger fra fornøyde kunder.

Jostein

Glassrekkverk

Jeg bestilte glass og montering til mitt nye rekkverk og er svært fornøyd med kvaliteten på arbeidet. Jeg vil absolutt anbefale Glass og Montasje til alle som er på jakt etter kvalitet.

Ragnhild

Glassrekkverk

Jeg var på jakt etter et firma som kunne levere og installere glassrekkverk på trappen min. Glass og montasje var veldig vennlige og hjelpsomme. De målte opp og hjalp meg med alt. Installasjonen gikk raskt og smertefritt!

Oddbjørn

Spiraltrapper

Glass og Montasje var en proff bedrift å jobbe med. De var veldig lydhøre for våre behov og var villige til å gjøre det som måtte til for å at prosjektet vårt skulle bli vellykket. Installasjonsteamet deres var raske, ryddige og veldig lydhøre. Jeg vil anbefale dem på det varmeste.

Frode

Levegger og rekkverk

Vi brukte Glass og Montasje for en større innvendig og utvendig renovering. Gutta gjorde en fantastisk jobb. Vi var på jakt etter en kvalitetsbevisst rimelig leverandør med god erfaring. Vi holdt oss innenfor budsjettet og resultatet ble meget bra.