Image of office buildings

Om oss.

Glass & Montasje selger og monterer vedlikeholdsfrie rekkverk og gjerder, i tillegg til et bredt utvalg av andre tjenester. Vi holder til i Eigersund kommune i Sør-Rogaland og sender produkter over hele landet.

Våre produkter kan du montere selv eller få hjelp av våre dyktige montører. Vi monterer fra Stavanger i Nord til Agder i Sør.

Her på nettsiden kan du kikke på alle våre produkter og finne inspirasjon i vårt bildegalleri fra tidligere jobber. Finner du noe du liker vil vi gjerne hjelpe deg med å få alt riktig. Ingen eiendommer, hus, hytter eller terrasser er like, derfor setter vi opp tilbud til alle kunder for å kvalitetsikre at du får de riktige produktene og de riktige målene.

Det skal være enkelt å handle hos oss. Man kan enten måle opp selv, eller så kontakter du oss så finner vi ut av det sammen.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Takk! Din melding er mottatt!

Ooops. Noe gikk galt under innsending av skjemaet.

Kontakt oss

Vi strekker oss langt for å hjelpe våre kunder.

Hos oss får du alltid personlig kontakt, uforpliktende tilbud og tett oppfølging. Våre viktigste oppgaver som leverandør er å levere kvalitetsprodukter i henhold til avtale, tilgjengelighet, god dialog og i et tett samarbeid. Dette bidrar til trygghet og forutsigbarhet for deg. Vi leverer produkter til fornøyde kunder over hele landet!

Kontaktinformasjon

Bjerkreimsvegen 1351, 4387 Bjerkreim
Få tilbud

Vi vil høre mer
om ditt prosjekt!


Last ned vår mal, legg inn målene og få tilsendt en komplett pris og produktliste over det du trenger for ditt prosjekt. Vi leverer over hele Norge og alle våre produkter kan monteres selv.
I Rogaland og Agder tilbyr vi montering.