Nyt sommeren og slipp alt det tidkrevende vedlikeholdet.

Med glassrekkverk fra Glass & Montasje AS får du en vedlikeholdsfri hverdag. Her er det ingenting som hindrer for utsikten. Alle våre rekkverk er produsert i et moderne og stilrent design, som bidrar til et hyggelig utemiljø.

Woman holding a small dog
Glassrekkverk
Stolpeløse glassrekkverk.

Søyleløse glassrekkverk.

Med våre nydelige stolpefrie rekkverk får du et moderne og stilrent uttrykk og tilnærmet null vedlikehold. Her er det ingenting som hindrer for utsikten.

Toppmontert
Sidemontert
Punktfeste eller skinne
Alle mulige glasskonfigurasjoner
Få tilbud
Vår absolutte bestselger

Glassrekkverk med aluminiumsprofil.

Våre glassrekkverk med aluminiumsramme gir deg fullt utbytte av en vakker utsikt samtidig som det bidrar til å øke romfølelsen, både ute og inne. Naturen bringes nærmere og du kan nyte lyset og utsikten.

Toppmontert
Sidemontert
Firkantet med avrundet hjørner.
Alle mulige glasskonfigurasjoner
Få tilbud
Glassrekkverk
Få tilbud

Vi vil høre mer
om ditt prosjekt!


Last ned vår mal, legg inn målene og få tilsendt en komplett pris og produktliste over det du trenger for ditt prosjekt. Vi leverer over hele Norge og alle våre produkter kan monteres selv.
I Rogaland og Agder tilbyr vi montering.

Ofte stilte spørsmål

Her finner du ofte stilte spørsmål og svar om våre tjenester, bestilling og leveranse. Vi forsøker å svare på alt du måtte lure på til enhver tid. Finner du ikke svar her, slår du på tråden eller sender oss en E-post. Vi gleder oss til å høre om ditt prosjekt!

Sender dere produkter over hele landet?

Ja, vi sender over hele landet! Det er viktig at vi sammen nøye kontrollerer mål og spesifikasjoner i din bestilling og har en god dialog slik oppmåling blir gjort korrekt.

Kan jeg montere produktene selv?

Våre glassrekkverk er veldig enkle å montere selv. Ved bestilling av ditt glassrekkverk vil vi sende deg en målsatt skisse for plassering av glass og moduler. Ønsker du hjelp til montering kan vi selvsagt hjelpe deg med dette. Bor du utenfor Rogaland og Agder, vil lokale håndtverksbedrifter ha nødvendig kunnskap til å kunne montere alle våre produkter.

Koster det noe med befaring og montering?

Vi tar ingenting for å komme på befaring til deg og pris på montering er alltid oppgitt i pristilbudet du mottar fra oss. Som regel trenger vi ikke å komme fysisk på befaring for å gi et pristilbud. Send oss et bilde av området der du ønsker våre produkter, sammen med en målsatt skisse.

Hvor lang leveringstid er det på deres produkter?

Normal leveringstid er mesteparten av året 1-4 uker, avhengig av type produkt. Vi kan utføre oppdrag som haster med meget kort leveringstid i de aller fleste tilfeller.