Nydelige og fleksible spileløsninger.

Med spilerekkverk fra Glass & Montasje AS får du en vedlikeholdsfri hverdag. Velg mellom aluminium eller stål og kombiner spilene med glasspartier for utsikt som igjen bidrar til et hyggelig utemiljø.

Woman holding a small dog
Spilerekkverk (Aluminium)

Vedlikeholdsfrie spilerekkverk.

Vi konstruerer, produserer og monterer alle typer spilerekkverk i aluminium. Slipp unna maling og tidkrevende vedlikehold og nyt sommeren. Velg blant flere farger. Monter selv eller få hjelp av oss.

Toppmontert
Sidemontert
Velg mellom svart (antrasitt), grå og hvit.
Kombiner med glassfelt eller 'konger'.
Få tilbud
Spilerekkverk (Stål)

Spilerekkverk i stål tilpasset kundens behov.

Eksklusive spilerekkverk i stål setter et eksklusivt preg på ditt uteområde. Rekkverket har meget god korrosjons beskyttelse og kan pulverlakkeres i et vidt spekter RAL fargekoder.

Toppmontert
Sidemontert
Velg mellom flere farger.
Kombiner med glassfelt eller 'konger'.
Få tilbud
Få tilbud

Vi vil høre mer
om ditt prosjekt!


Last ned vår mal, legg inn målene og få tilsendt en komplett pris og produktliste over det du trenger for ditt prosjekt. Vi leverer over hele Norge og alle våre produkter kan monteres selv.
I Rogaland og Agder tilbyr vi montering.

Ofte stilte spørsmål

Her finner du ofte stilte spørsmål og svar om våre tjenester, bestilling og leveranse. Vi forsøker å svare på alt du måtte lure på til enhver tid. Finner du ikke svar her, slår du på tråden eller sender oss en E-post. Vi gleder oss til å høre om ditt prosjekt!

Sender dere produkter over hele landet?

Ja, vi sender over hele landet! Det er viktig at vi sammen nøye kontrollerer mål og spesifikasjoner i din bestilling og har en god dialog slik oppmåling blir gjort korrekt.

Kan jeg montere produktene selv?

Våre glassrekkverk er veldig enkle å montere selv. Ved bestilling av ditt glassrekkverk vil vi sende deg en målsatt skisse for plassering av glass og moduler. Ønsker du hjelp til montering kan vi selvsagt hjelpe deg med dette. Bor du utenfor Rogaland og Agder, vil lokale håndtverksbedrifter ha nødvendig kunnskap til å kunne montere alle våre produkter.

Koster det noe med befaring og montering?

Vi tar ingenting for å komme på befaring til deg og pris på montering er alltid oppgitt i pristilbudet du mottar fra oss. Som regel trenger vi ikke å komme fysisk på befaring for å gi et pristilbud. Send oss et bilde av området der du ønsker våre produkter, sammen med en målsatt skisse.

Hvor lang leveringstid er det på deres produkter?

Normal leveringstid er mesteparten av året 1-4 uker, avhengig av type produkt. Vi kan utføre oppdrag som haster med meget kort leveringstid i de aller fleste tilfeller.