Vi leverer skreddersydde systeminnredninger.

Glass & Montasje leverer nå og monterer alle typer systeminnredning, himling og spesialløsninger til kontorbygg, butikk/kjøpesenter, næringslokale og skoler.

Woman holding a small dog
Systeminnredning

Vi skreddersyr vegger og tak til ditt prosjekt.

Våre smarte systeminnredning monteres raskt og er med på å kutte ned på byggetiden. Vi leverer og monterer også alle typer systemhimlinger tilpasset ditt prosjekt. Når du velger å innrede rom med systeminnredning, beholder du fleksibiliteten i lokalet mens du sparer både tid og penger - og kanskje viktigst; Du skaper forutsetninger for miljøvennlige tilpasninger av lokalene.

Kontorvegger

Brannpartier

Dør og karm

Fullglass/Tre/Alu/Stål

Systemhimlinger

Kontorvinduer

service og personlig oppfølging

Velg oss til ditt neste kontorprosjekt

Vi tror på at de beste løsningene oppnås i et samarbeid med arkitekt, byggherre og entreprenør. Vi vet at leveringssikkerhet, hastighet og fleksibilitet er nøkkelordene for et vellykket samarbeid.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Takk! Din melding er mottatt!

Ooops. Noe gikk galt under innsending av skjemaet.

Kontakt oss

Vi strekker oss langt for å hjelpe våre kunder.

Hos oss får du alltid personlig kontakt, uforpliktende tilbud og tett oppfølging. Våre viktigste oppgaver som leverandør er å levere kvalitetsprodukter i henhold til avtale, tilgjengelighet, god dialog og i et tett samarbeid. Dette bidrar til trygghet og forutsigbarhet for deg. Vi leverer produkter til fornøyde kunder over hele landet!

Kontaktinformasjon

Bjerkreimsvegen 1351, 4387 Bjerkreim